Cellmatic

Sådan får du strøm til din campingvogn

Sådan får du strøm til din campingvogn

Som campist er det rart at have strøm, når man er afsted på tur. Derfor kan det være nødvendigt at tilkøbe nogle produkter, som kan gøre denne proces nemmest mulig. Nogle campingpladser tilbyder, at man kan leje produkterne, så man ikke behøver at medbringe det selv, men hvis det ikke er tilfældet. Så er det en god idé, at købe en adapter, så man ikke kommer ud for at mangle strøm på turen.

En Cellmatic adapter

Med en cellmatic adapter kan man hurtigt få strøm til sin campingvogn, når man er ankommet til campingpladsen. Adapteren gør det muligt for dig, at koble den til strømkilden på campingpladsen, og efterfølgende sætte en forlængerledning i. Herfra kan du så trække strøm til din campingvogn, så du kan få lys, lade din mobil og hvad end du mangler strømmen til.

En generator

Er du en campist, som foretrækker at overnatte steder, hvor man ikke bliver forstyrret, så kan det være du ikke sover på campingpladser. Her skal du bruge andre metoder, hvis du ønsker at få strøm til campingvognen. Vi foreslår, at du køber en generator, som kan generere strøm, når du holder stille. Med en generator skal du blot bruge benzin nok til at holde den kørende, og så er du klar til at parkere i en skov, uden der er nogen rundt om dig.

Solceller

Hvis du vil gøre det rigtig fornemt, så kan du tilføje solceller til din campingvogn. Du kan installere dem på toppen, og krydse fingre for, at solen steger længe nok på vognen til, at du får strøm nok. For at vedvare strømmen, kan du få tilkoblet et batteri, som kan opbevare strømmen i en given periode, så det er muligt at bruge den over tid. Dette gør også, at du ikke er afhængig af solen hver dag, for at lade din telefon op.