Kurser

Giv dine medarbejdere gode muligheder med stærke IT kurser

Giv dine medarbejdere gode muligheder med stærke IT kurser

editorial

Skal dine medarbejderes kompetencer have et løft? Så bør du forkæle dem med et relevant kursus.

Hvilket kursus skal jeg vælge?

Hvis du søger at optimere dine medarbejderes kompetencer og give dem mulighed for at bygge et bedre work flow i det daglige er det selvfølgelig en god idé at spørge dem til råds.

Der ud over kan du med stor fordel tage udgangspunkt i de arbejdsredskaber som medarbejderne bruger i hverdagen. Har din Research and Development afdeling for eksempel brug for særlige værktøjer til at understøtte en effektiv Business Intelligence praksis, for eksempel Microsoft Power BI eller lignende, giver det god mening at vælge et kursus som er specialiseret inden for netop denne applikation.

image

Ønsker din marketing afdeling selv at kunne forestå desktop publishing eller udvikling af online materialer kan medarbejderne kunne få stor glæde i et kursus i eksempelvis Adobe Photoshop eller Adobe InDesign. Og har din stab af medlemmer på det operative niveau, for eksempel system administratorer og supportere, brug for at få opgraderet deres viden inden for cloud baserede applikationer eller sikkerhed kan du med stor fordel investere i et af de mange spændende kurser som den danske kursus udbyder 4D kan tilbyde.

Hvorfor vælge kurser fra 4D?

Der er mange gode grunde til at lade 4D forestå udvikling af dine medarbejderes kompetencer. 4D er blandt de mest velrenommerede danske udbydere af IT relaterede kurser rettet mod det danske erhvervsliv.

Først og fremmest er 4D blandt de aktører som har den største erfaring og udbyder den bredeste vifte af vel tilrettelagte kurser. De dygtige kursus tilrettelæggere og undervisere hos 4D er blandt de mest kompetente og erfarne af slagsen her til lands, og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at finde det mest velegnede kursus til netop dine medarbejdere.

Klik ind på www.4d.dk og få mere information.