webhotel

Find det rette webhotel med de bedste tilbud

Find det rette webhotel med de bedste tilbud

Skal din virksomheds hjemmeside eller din webshop live lige om lidt? Så bør du finde dig en god webhosting løsning – eventuel i form af et billigt webhotel.

Hvilken størrelse og type webhotel skal jeg vælge?

De fleste danske udbydere af webhosting løsninger tilbyder webhoteller i flere forskellige størrelser.

De helt billige løsninger retter sig mod virksomheder som blot skal bruge en online tilstedeværelse i form af en website med ganske få sider til præsentation af produkter og ydelser, og ingen andre muligheder for bruger interaktion end måske en kontaktformular.

Denne type webhotel er velegnet til websites som ikke er udsat for den store trafik på daglig basis. Du vil sagtens kunne bruge et billigt webhotel hvis du ikke stiller de store krav til hukommelse på serveren eller båndbredde ved spidsbelastning.

Fleksible og billige webhotel løsninger

Der ud over vil du typisk kunne vælge imellem 1 – 2 mellemstore løsninger, og så den helt store forkromede webhosting løsning (ofte kalder ”Pro” eller ”Enterprise”). Sidst nævnte vil kunne håndtere webshops og sites med megen trafik.

Samtlige webhotel løsninger vil her i 2021 være forsynet med mulighed for one click installation af et CMS (Content Management System) efter eget valg, for eksempel Joomla!, WordPress, Magento, Shopify eller Drupal. På den måde kan du hurtigt bygge din egen hjemmeside og sætte den live med det samme. Og hvis du har lyst til at op eller nedgradere vil de fleste webhosting udbydere være åbne over for denne mulighed.

Find det rette webhotel

Hvis du gerne vil have lidt mere hjælp til at beslutte hvem der skal være din udbyder af webhosting kan du finde hvad du søger på webhotel-guiden.dk. Her kan du læse mere om de forskellige udbydere og deres løsninger samt priser på webhoteller.

Klik ind på https://webhotel-guiden.dk/ og find det rette webhotel.