Cellmatic

Find CELLmatic produkter online

Find CELLmatic produkter online

Har du i professionel og erhvervsmæssig sammenhæng brug for strømforsyninger, adaptere, fordelere, monitorerings og styrings enheder eller uafhængigheds bokse i høj kvalitet? Så kan du med stor fordel kigge i retning af CELLmatic. CELLmatic er blandt de førende leverandører af professionel elektronik. Og du kan nemt og hurtigt købe dine CELLmatic produkter via den danske forhandler Thy-Tronic i/s.

Hvem er Thy-Tronic i/s?

Thy-Tronic i/s er en dansk virksomhed som har specialiseret sig inden for automatik samt industri og landbrugs elektronik, køle løsninger og meget andet.Virksomheden er ejet af automatik mekaniker Leif Jensby og klejnsmed Benny Hove Jakobsen. Leif Jensby etablerede i 2000 enkeltmands virksomheden Thy-Tronic, og i 2007 kom Benny Hove Jakobsen til.

De to dygtige fagfolk stiftede i 2007 det der i dag kendes som Thy-Tronic i/s. Siden hen har virksomheden opkøbt CELLmatic ApS og dermed denne virksomheds faciliter til fremstilling af styrings apparatur til køle kompressorer og andre CELL produkter.

Hvordan kan Thy-Tronic i/s hjælpe min virksomhed?

Foruden leverance af CELL produkter foretager Thy-Tronic i/s også servicering af allerede eksisterende løsninger. Virksomheden fremstiller også egne PC programmer og applikationer til styring og monitorering af produkterne, lige som Thy-Tronic i/s samtidig er leveringsdygtig i PLC og micro processorer. Endelig fungerer Thy-Tronic i/s som forhandler af plade bearbejdnings maskiner i Skandinavien, for den tyske virksomhed H.M. Maschinen GmbH – og har du brug for et flot havebord af smedejern i unikt design sælges disse fra webshoppen og fra virksomhedens adresse i Thisted.

Når du vælger Thy-Tronic i/s som din CELLmatic samarbejdspartner er du garanteret en kundevendt service og en pålidelig behandling hvad angår aftaler og priser. Du kan forvente en høj kvalitet af såvel de leverede produkter som af det udførte arbejde.

Du kan altid kontakte Thy-Tronic i/s direkte via virksomhedens hjemmeside, hvor du også kan få yderligere information om blandt andet CELLmatic – klik ind forbi thytronic.dk og læs mere.