gaming stol

Er det dyrt at købe en ny gamerstol?

Er det dyrt at købe en ny gamerstol?

editorial

Har du overvejet at købe en gamingstol, har du måske ikke fået det gjort endnu, fordi du er bange for, at det er for dyrt. For koster en gamerstol ikke omkring 5000 kroner, mindst? Nej, det behøver den ikke at gøre. I hvert fald ikke hvis du køber den på webshoppen lootbox.dk. De har et stort udvalg af gamerstole i forskellige prisklasser. Den billigste koster faktisk ikke mere end 500 kroner. Det vil derfor være nemt for dig at finde den helt rigtige gaming stol til dit behov.

Selvom den billigste stol koster 500 kroner, skal du dog aldrig udelukkende lade din pengepung råde, når du skal købe en gamingstol. Det er vigtigt, at du sørger for at vælge den, der passer til din krop. Det er jo derfor, at du vil have en gamingstol til at starte med. For at give din krop den bedst mulige støtte, når du spiller, så du kan undgå, at du får skader på grund af det. 

image

Sådan vælger du den rette gamingstol 

Men hvordan vælger du så den rette gamingstol? Det gør du først og fremmest ved, at du ser på, hvilken stol der passer til din krop. En gamerstol skal kunne indstilles, så sædet slutter omkring fem cm før dine knæ. Hvis sædet kommer for langt frem, kan det lukke for blodtilførslen til dine underben – og så er det jo ikke rart at sidde i den i længere tid ad gangen. 

Det er også vigtigt, at du kan indstille armlænene på stolen. Ved at indstille dem til den højde, der passer til dine arme, kan du naturligt hvile armene på dem, så du ikke får ondt i for eksempel skuldrene, fordi du har siddet med armene i en forkert stilling i mange timer i træk. 

Endelig kan du også se på polstringen. Som udgangspunkt bør polstringen være så tyk som muligt.